Články

Prodej novostavby ve Vysokém Mýtě

Publikováno: 07.08.2023

exkluzivní prodej novostavby v lukrativní lokalitě Vysokého Mýta

Dobrý den,

 

rád bych Vám touto cestou nabídl exkluzivní prodej novostavby v lukrativní lokalitě Vysokého Mýta, v ul. Sodomkova (V Peklovcích za starým pivovarem ). Tento exkluzivní prodej je určen pouze pro klienty naší kanceláře.

Jedná o novostavbu zděného domu s bytovou dispozicí 5+kk, garáží a velkou terasou do domem, kolaudace 2023. Součástí je i zahrada o výměře 686 m2. Celková plocha pozemku 784 m2.

Veškeré informace včetně fotografií, půdorysu a ceny naleznete na níže uvedeném odkaze naší kanceláře.

www.dum-vysokemyto.cz

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, budeme Vám rádi k dispozici.

Autor: Michal Hrdina

V realitách jsem od roku 2001. V roce 2005 jsem založil realitní kancelář POHODA s tím, že chci vybudovat seriózní a profesionální firmu. Za dobu působení naší kanceláře jsme si vybudovali dobré jméno a stálou klientelu. Stále častěji se na nás obracejí další zájemci na doporučení našich spokojených klientů, což svědčí o profesionalitě a osobním přístupu. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů.

Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř. Prosím, přečtěte si mé tipy a články o naší práci. Věřím, že Vám tyto informace pomohou v rozhodování a že si pro prodej své nemovitosti zvolíte tu správnou cestu.

Mým cílem jste Vy - spokojení klienti!

 Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Rád se s Vámi sejdu u kávy nebo v kanceláři a probereme, jak co nejvýhodněji prodat Vaši nemovitost.

Michal Hrdina

 

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb s tím souhlasíte. Rozumím